Autorijschool Hazewinkel
 
 

Autorijlessen

Tijdens de rijlessen heb je steeds les van dezelfde instructeur. Die kent jou dan persoonlijk goed, zodat hij les kan geven aan de hand van jouw vorderingen. Tegelijkertijd worden jouw vorderingen op een kaart bijgehouden, waardoor er elke les duidelijkheid is over wat er op het programma staat.

Tijdens de rijlessen heb je geen medecursisten achter in de auto zitten die jou op de vingers kijken. De rijlessen worden gegeven in een gemoedelijke sfeer, zodat je het leren leuk blijft vinden.

De eerste 10 rijlessen worden in de regio Lochem gereden. Bij deze lessen leren we de omgang met de auto; met name het sturen en de bediening van gas, rem en koppeling en natuurlijk het schakelen. Na deze 10 rijlessen gaan we aan het grotere werk in Deventer beginnen, want daar moet je het rijexamen afleggen. We leren het toepassen van de verkeersregels en het vlot en aangepast autorijden in samenhang met het overige verkeer. De bijzondere verrichtingen worden ondertussen uiteraard ook geoefend.

Er bestaat op 3/4 deel van de rijopleiding de mogelijkheid om een tussentijdse toets (proefexamen) bij het CBR te doen. Steeds meer kandidaten gaan hiertoe over en ze zijn er allemaal positief over. Het voordeel van zo'n toets is dat je op het echte examen precies weet wat je te wachten staat. Hierdoor ben je op het echte examen een stuk minder zenuwachtig. Ook geeft de examinator advies met betrekking tot het moment van examen aanvragen.
Een ander voordeel is dat je voor de bijzondere verrichtingen kunt slagen en dat je die op het echte examen niet meer hoeft te doen. Al met al is de tussentijdse toets wel een aanrader, maar niet verplicht bij onze rijschool.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend bellen naar 0573-253659.

Aanmelden
Proefles
Inlichtingen